top of page
Pink Clouds
PALVELUT
HIERONNAT
KLASSINEN JA URHEILUHIERONTA

Klassisessa ja urheiluhieronnassa käsitellään asiakkaan toivomat alueet käyttäen klassisen hieronnan otteita, mobilisaatiota sekä MET-tekniikoita. Hierontaan voi yhdistää myös lämpöhoidon (savipakkaus), liukukuppausta tai käsittelyä faskiaraudalla.

Hieronnasta voidaan saada apua erilaisiin kipu- ja kireystiloihin sekä liikerajoituksiin.

Instagram-postaus 1080x1080  px.jpeg
PURENTALIHASHIERONTA

Purentalihashieronta sopii erityisesti päänsäryistä, stressistä, hampaiden narskuttelusta, alaleuan liikerajoitteista tai lihasperäisestä tinnituksesta kärsiville.

Hieronnassa käsitellään niskan, kaulan, kasvojen, pään ja purentalihasten alue suun sisäpuoli mukaan lukien.

Untitled KOPIO.jpeg
MAMAMASSAGE®-ÄITIYSHIERONTA

Hierontaa raskaana oleville sekä synnytyksestä palautumiseen.

Raskausajan hieronnassa keskitytään pääasiassa helpottamaan mahdollisia liitoskipuja sekä ryhdinmuutoksen tuomia oireita.

Synnytyksen jälkeisellä käynnillä tutkitaan kehoa tarkemmin niin vatsalihasten erkauman kuin lantionpohjan aktivoinnin tiimoilta, joiden pohjalta hoitosuunnitelma tehdään. Sektioarven käsittely on usein osa palauttavaa käyntiä.

AKUPUNKTIO
Woman Receiving Acupuncture
TULOSSA VUODENVAIHTEESSA 2023-2024

Lisätietoa tulossa myöhemmin

PERSONAL TRAINING
Instagram-postaus 1080x1080  px (1).png
TULOSSA 2024

Lisätietoa tulossa myöhemmin

Kuumakivihieronta.jpeg
KLASSINEN + KUUMAKIVIHIERONTA

Klassisessa + kuumakivihieronnassa käytetään lämpöhoitona lämpimiä basalttikiviä. Basalttikiviä liu'utetaan käsiteltävällä alueella hieronnan aluksi ja lopuksi sekä hieronnan aikana vaihdellen klassisten hierontaotteiden kanssa.

Lämpö rentouttaa ja voi lievittää tehokkaastikin kipua.

Head Massage_edited_edited.jpg
INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Intialainen päähieronta on ensisijaisesti hoivaavaa, stressiä lievittävää hierontaa. Hieronnassa käsitellään pää, korvat, kasvot, niska-hartiaseutu ja olkavarret selinmakuulta. Voit valita haluatko hieronnassa käytettävän hajusteetonta öljyä tai aromaöljyä vai tehdäänkö hieronta kuivahierontana.

bottom of page